• За Бърза Поръчка на 0883 38 49 63
  • ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА СПАЛНО БЕЛЬО ОТ САТЕН

Няма по-луксозен материал от сатена. Нишките сатен могат да бъдат комбинирани с памук, коприна, както и други видове полиестерни нишки или комбинация от всички видове нишки едновременно, което създава разновидностите сатен, от които да избирате.

Спалното бельо от сатен е съставено от невероятно гладки нишки и предлага предимства за регулиране на температурата на тялото. Освен това гладките, светлоотразяващи тъкани намаляват триенето, така че са нежни към кожата и в резултат на това могат да помогнат за предотвратяване на бръчки, както и излишното триене на косата, което се случва с другите памучни материи. Това повишава достоинствата на сатена и го прави перфектен за спално бельо по време на сън. Наситените цветове на атласното спално бельо въздействат стимулиращо на психиката, а блясъкът ви оставя с незабравимо усещане, впечатление и увереност.

Според Текстилната лаборатория, която провежда изследвания върху качествата на спалното бельо от сатен по време на сън, сатенът е материал, който се е представил много добре при лабораторни тестове и има най-висок рейтинг от възторжени отзиви от реални потребители.


Вашият коментар

X
Запишете се, за да получавате известия. Вие сте Важни за Нас! Вие сте част от нас всеки ден! Заповядайте днес!