• За Бърза Поръчка на 0883 38 49 63
  • ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА СПАЛНО БЕЛЬО ОТ САТЕН

Атласно – сатененото спално бельо е идеалният начин да добавите нотка лукс към вашата спалня. Отличаващ се с изискан, изчистен дизайн, сатенът е идеалният начин да подобрите естетическата привлекателност на вашата стая, осигурявайки максимален комфорт. Луксозното, лъскаво покритие на сатена гарантира, че ще изглежда добре във всяка спалня. Това е чудесен начин да добавите луксозно усещане към спалнята си, сатененият комплект е идеален за добавяне на нотка лукс към вашата спалня. Златните акценти създават елегантност на завивките, която стои красиво върху рамката на леглото.

Изпитайте предимството на сатенената калъфка за възглавница, която ще придаде на косата ви повече ред,блясък и хидратация. Събудете се с прекрасна и хидратирана блестяща кожа с нашите луксозно гладки и меки калъфки за възглавници от чиста коприна. Позволете на кожата и косата си да се плъзгат по възглавницата, като същевременно се намалява допълнителния натиск върху кожата и се предотвратява образуването на гънки от съня. Сатенената коприна елиминира уморените, подпухнали очи, хвърчащата коса и с помощта на спално бельо от копринен сатен ще изживеете най-прекрасните си нощи!

Комплектът от копринен сатен е прекрасен подарък за някого, когото обичате! Перфектен подаръчен комплект за красив нов дом, сватба, рожденни дни или коледни и новогодишни празници. Сатенът с коприна е подаръкът, който продължава да дава, трае дълго и може да се изпозлва при внимателна употреба години наред като ви носи прекрасно усещане на комфорт, гладкост, блясък и подобрява вашият стил на живот, себеусещане и спокойствие.

Предимства на копринената калъфка за възглавница!

Знаете ли, че от древни времена коприненият сатен се е използвал не само, за да придава блясък, красота и статус на притежателя си, но и като материя, която подобрява качествата на текстурата на кожата и комфорта на тялото.
Коприненият сатен има свойства против стареене, които намаляват бръчките и подобряват външният вид и хидратацията на кожата, което може да ви направи да изглеждате по-млади. Копринените влакна са значително по-малко абсорбиращи от много други влакна, така че те могат да помогнат за поддържане на влажността на кожата ви и скъпите продукти за лице да останат там, където им е мястото.

Копринените влакна от сатен имат подобна фрактура на текстурата на хидратираната кожа, което влиза в резонанс и баланс в органичната взаимозависимост между кожата на тялото и материята. Органичният произход на копринените нишки съдържа високо ниво на хидратация и естествена пропускливост на кислород, което по особено жив и дишащ начин неусетно взаимодейства с кожата на лицето и тялото ви и ви балансира.

Създавайки хармония на кожата ви вие подобрявате нейната гладкост, устойчивост на стрес, заздравявaте нейното състояние и допринасяте за дълголетието й.

Спейки върху завивки от копринен сатен повишавате стила си на живот, подобрявайки здравето си и външният си вид. Създавате повече спокойствие за тялото и по-качествена почивка през нощта.

С грижа към косата!
Нашите копринени продукти са меки и нежни към косата ви, позволявайки й да се плъзга по възглавницата. Косата ви няма да се заплита и ще бъде в оптимално състояние. Мека, овлажнена и свежа всяка сутрин, когато се събудите. По-малкото триене на косата предотвратява разцепването на краищата, увреждането и накъдрянето, предпазвайки вашата прекрасна коса.

Хипоалергенност на коприненият сатен!
Произведени от естествен сатен, копринените калъфки за възглавници са естествено хипоалергенни, така че предотвратяват натрупването на акари, гъбички, мухъл и други алергени.

Температурен модератор!
Сатенената коприна е модератор на температурата, поддържайки ви прохладно през лятото и топло през зимата.

Поглезете себе си или някого, когото обичате, с нашата изящна гама спално бельо от сатен!

Вашият коментар

X
Запишете се, за да получавате известия. Вие сте Важни за Нас! Вие сте част от нас всеки ден! Заповядайте днес!